‘Help Barnevelders met gasafkoppeling, niet met subsidie op zonnepanelen’

vr 11 mrt, 11:19 Gemeenteraadsverkiezingen Gemeenteraadsverkiezingen 2022
anp / Xtra lex van Lieshout
Afbeelding

BARNEVELD Hoe de Barnevelders met een smalle beurs te helpen met het omlaag brengen van de energierekening? Tijdens het lijsttrekkersdebat van donderdagavond beantwoordde alleen Mijntje Pluimers (Lokaal Belang) de stelling ‘De gemeente moet subsidie verstrekken voor de plaatsing van zonnepanelen’ met een ja. Judith van den Wildenberg (Burger Initiatief) en anderen vonden dat niet nodig.

Pluimers vond het maar vreemd dat Burger Initiatief een dergelijke subsidie niet wil. ,,Je moet als overheid de helpende hand bieden aan de mensen die het nodig hebben. We hebben met elkaar een duurzaamheidsopdracht. Niet iedereen heeft evenveel financiële middelen om maatregelen te betalen. Juist mensen met een smalle beurs moeten we een steuntje in de ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.