Sfeerbeeld van het Oktoberfest in de Veluwehal in 2022.
Sfeerbeeld van het Oktoberfest in de Veluwehal in 2022. Fred Bolderdijk

‘Alles uit de kast voor Foute Editie Oktoberfest Barneveld’

29 september 2023 om 17:18 Evenementen

BARNEVELD De Veluwehal is zaterdagavond 14 oktober het decor van het zesde Oktoberfest Barneveld. Voor de eerste keer is het een ‘Foute Editie’, met onder meer twee uur muziek van radio-dj Menno Barreveld, bekend van Het Foute Uur bij de populaire zender Qmusic.

,,We doen er alles aan om van dit Oktoberfest over twee weken een echte foute party te maken’’, zegt Fred Bolderdijk van de organiserende Stichting BarEvent. 

Wat de bezoekers precies op de feestlocatie zullen aantreffen, wil hij nog niet zeggen. ,,We gaan onze bezoekers verrassen en halen alles uit de kast. Als doelgroep richten we ons honderd procent op jongeren vanaf 18 jaar en de oudere jeugd’’, voegt Fred toe.

NELIS EN JAN Het Oktoberfest Barneveld Foute Editie heeft een programma dat loopt vanaf 19.00 uur tot 01.00 uur. De aftrap is van 19.00 tot 20.30 uur voor de Barneveldse DJ Nay-Less, die zichzelf omschrijft als ,,Nelis, maar dan anders! Prettig gestoord met passie voor muziek’’.

Het half uur daarna is het podium voor zanger Jan Biggel, bij de kenners onder meer bekend van de hit ‘Ons moeder zeej’ en de nummers ‘Ha’k Jou Maar Nooit Gekend’ en ‘Lilluke Linda’.

(lees verder onder de illustratie)


Het affiche van Oktoberfest Barneveld Foute Editie. - Stichting BarEvent

IMMER HANSI DJ Galaga - ,,in Barneveld en omstreken bekend als voormalig huis-dj van Club Move’’ - verzorgt de muziek van 21.00 tot 21.00 uur. ,,Hij draait ook op grote festivals en in discotheken’’, aldus Fred.

Immer Hansi betitelt zichzelf als ‘partymeister 2023’ en is bij de ‘foute’ muziekkenners bekend van hits als ‘Tapf naar Tapf’, ‘In de Schuur’ en ‘Shots, Sambuca, Confetti, Bazooka’. Hij is in de Veluwehal te beluisteren van 21.00 tot 22.00 uur.

MENNO EN FEESTTEAM Aansluitend kunnen de bezoekers van het Oktoberfest los gaan tijdens Qmusic Foute Uur Live met presentator Menno Barreveld. ,,Dat zijn dus twee Foute Uurtjes’’, lacht Fred, ,,Menno Barreveld is er van half elf tot half één.’’

De knallende afsluiting is het laatste half uur voor zangduo Het Feestteam, met als specialisatie après-ski- en carnavalsmuziek. ,,Het Feestteam bestaat uit Stan en Frank, zij weten sinds 1999 met meer dan 75 muziekknallers van elk evenement een feest te maken.’’

KAARTEN De kaartverkoop voor Oktoberfest Barneveld Foute Editie is al in volle gang. Een entreebewijs kost nu nog 28,50 euro en aan de deur 34,50 euro. Een biertje kost 3 euro. De minimumleeftijd is 18 jaar. Meer informatie en kaarten bestellen kan via oktoberfestbarneveld.nl.

advertentie
advertentie
advertentie