Afbeelding
Oranje Comitë Ederveen

Jarig Oranjecomité Ederveen presenteert breder programma Koningsdag

4 maart 2020 om 12:32 Evenementen

EDERVEEN Ederveen krijgt dit jaar een wat uitgebreider Koningsdagprogramma in verband het 30 jarige bestaan van het Oranje Comité.

Die drie decennia wil het Oranje Comité Ederveen (OCE) niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor Koningsdag is dit jaar de locatie gewijzigd van Allemanskamp naar de Brinklanderweg waar op het terrein een grote tent staat. In en om die feesttent worden de gebruikelijke zeskamp en spelen gehouden.

Om het jubileum te vieren, trakteert OCE met Koningsdag dit jaar op frites en snacks voor iedereen. Op woensdag 29 april wordt er in deze tent een diner geserveerd voor de Ederveense senioren vanaf 67 jaar. Voor deelnemers van 67 jaar en ouder van buiten Ederveen word er 15 euro all-in gerekend. Ook is er een haal en brengservice voor mensen die zelf geen vervoer hebben. Opgeven kan bij Mariët Simonsz, tel. 06-11405522

Op 2 mei is op dit terrein de traditionele Oldtimerdag. Deze staat dit jaar in het teken van Engeland met een ruim opgezette markt, diverse toertochten, grasmaaierpulling en uitgebreid kindervermaak.

Voor deelname aan de toertochten: www.oldtimerederveen.nl.

Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie