Aldi Voorthuizen denkt aan verhuizen

14 jun, 14:34 Economie
Pauw Media
De huidige locatie van de Aldi in Voorthuizen.
De huidige locatie van de Aldi in Voorthuizen.

VOORTHUIZEN De voormalige locatie van de Albert Heijn, aan de Hoofdstraat in Voorthuizen, is een serieuze optie voor een nieuwe supermarkt van de Aldi. ,,Maar we zijn hierin wel afhankelijk van andere partijen.’’ Sowieso denkt de Aldi, nu nog gevestigd aan de Kerkstraat, aan verhuizen.

Dat meldt woordvoerder Dieuwertje de Jong van Aldi Nederland. ,,We oriënteren ons momenteel op verschillende nieuwe locaties in het dorp’’, zegt zij. De voorwaarden die de supermarktketen daarbij stelt, zijn een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. ,,Ook moet een nieuwe locatie voor ons voldoende geschikt zijn voor de implementatie van de nieuwe formule van Aldi’’, zegt De Jong..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.