Vakantiespreekuur in lunchroom Barneveld

5 november 2013 om 00:00 Economie

BARNEVELD - Reisondernemer Kirsten Karrenbeld (The Travel Club Barneveld) gaat van start met een vakantiespreekuur in lunchroom De Zith aan de Jan van Schaffelaarstraat 62 in Barneveld.

Tijdens het spreekuur op vrijdag 15 november kunnen bezoekende reislustigen kosteloos en vrijblijvend advies inwinnen over hun winter-, voorjaars- of zomervakantie. Het spreekuur is tussen 13.30 en 16.30 uur en vindt plaats op elke derde vrijdag van de maand.

Het vakantiespreekuur is een nieuw initiatief in het programma van Kirsten Karrenbeld, die als persoonlijk reisadviseur is verbonden aan The Travel Club. Ze werkt naar eigen zeggen volgens een uniek persoonlijk concept. ,,Mensen denken wel eens dat reizen daardoor duurder worden, maar dat is absoluut niet het geval. De boekingskosten liggen gelijk aan die van de reguliere reisbureaus, maar klanten krijgen bij mij veel meer waar voor hun geld. Mijn aanbod is flexibeler, ik ben niet gebonden aan openingstijden van de winkels en ik kan veel verder gaan met mijn service. Wie een reis boekt, kan rekenen op een zeer persoonlijke begeleiding.''

Bezoekers van het vakantiespreekuur op 15 november krijgen gratis koffie. Alle bezoekers van het spreekuur die een reis boeken, ontvangen een gratis high tea voor twee personen bij De Zith.

advertentie
advertentie
advertentie