Horeca: ‘We wilden vooral een statement maken’

17 jan 2022, 11:27 Corona
Bram van den Heuvel
Spandoek bij de Hebberd nav teleurstellend bericht corona persconferentie.
Spandoek bij de Hebberd nav teleurstellend bericht corona persconferentie.

BARNEVELD Restaurants Bas en Alberto’s in Barneveld openden zaterdagmiddag enkele uren de deuren, ondanks de nog geldende lockdown voor de horeca. ,,We hebben vooral een statement willen maken, en dat is goed gelukt.’’

Dat zegt Lyanne van den Berg namens de beide restaurants in het centrum van Barneveld. Landelijk waren er zaterdag tal van initiatieven bij horecazaken, die demonstratief open gingen om daarmee aan te geven dat het ook voor deze sector hoog tijd wordt dat er weer iets kan. ,,Wij hebben besloten ons daarbij aan te sluiten, door zaterdagmiddag gasten te ontvangen en een simpele kaart aan te bieden’’, zegt Van den Berg. ,,We zijn geen dwarse mensen, maar ik vind wel dat het tijd werd voor een duidelijk statement. We hebben o..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.