GGD zet ‘corona-infobus’ in Barneveld in

21 jul, 12:15 Corona
...
Voorbeeld van een informatiebus over corona, zoals hier op de foto in een wijk in Rotterdam.
Voorbeeld van een informatiebus over corona, zoals hier op de foto in een wijk in Rotterdam.

BARNEVELD GGD Gelderland-Midden zet vanaf woensdag 18 augustus in Barneveld een speciale ‘corona-informatiebus’ in, die er naar eigen zeggen voor moet zorgen dat inwoners beter geïnformeerd worden over vaccinatie tegen corona. ,,We willen zo laagdrempelig mogelijk werken en vooral desinformatie weerleggen.’’

Dat zegt Rob van Viegen namens het corona-preventieteam van de GGD. De mogelijke inzet van dit mobiele informatiepunt was eerder in deze krant al aangekondigd. Woensdag 18 augustus staat de bestelbus in de Barneveldse wijk Oldenbarneveld, donderdag 19 augustus bij de warenmarkt op het Pastoor Gowthorpeplein en vrijdag 20 augustus op nog een te bepalen locatie in Barneveld. ,,We starten met drie..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.