Een kwart meer coronabesmettingen in Barneveld

21 juli 2021 om 09:30 Corona ANP
Afbeelding

BARNEVELD Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Barneveld is afgelopen week met ongeveer een kwart toegenomen ten opzichte van de voorgaande week. Dat blijkt uit recente cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Tussen woensdag 14 juli en dinsdag werden in deze gemeente 123 positieve tests gemeld, tegen 93 in de vorige week.

Het aantal coronameldingen is landelijk sinds enige tijd aan het stijgen en die trend is sinds vrijdag 9 juli ook in Barneveld te zien. Vorige week maakte deze krant melding van een verdrievoudiging van het aantal coronagevallen (93) ten opzichte van de week daarvoor (31). De groei zet zich nu iets door, maar duidelijk minder hard. Zondag 18 jul..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.