PREMIUM ARTIKEL

'Met die 1,5 metermaatschappij gaat de horeca naar de bliksem'

Corona
Foto: Pauw Media
21 apr 2020, 19:00
Daniël Rabbelier van het Barneveldse restaurant Bij 't Raadhuys is afhaalmaaltijden gaan aanbieden, om zo toch nog wat omzet binnen te krijgen.
Daniël Rabbelier van het Barneveldse restaurant Bij 't Raadhuys is afhaalmaaltijden gaan aanbieden, om zo toch nog wat omzet binnen te krijgen.
BARNEVELD/GARDEREN/VOORTHUIZEN

Vooralsnog is in de strijd tegen het coronavirus de intelligente lockdown van kracht. Horecaondernemers moeten ondertussen hun zaken voorbereiden op het functioneren in de anderhalvemetermaatschappij. De vraag is of dat reeel is. Een rondgang langs kroegen en restaurants in de gemeente Barneveld.

André van der Velde

DE LINDEBOOM We weten nog niet waar we aan toe zijn, maar als we daadwerkelijk met anderhalve meter moeten werken, wordt het heel lastig’’, zegt Rein Bakker van Café de Lindeboom in Voorthuizen. ,,Nu kunnen hier zo’n honderdtachtig tot tweehonderd mensen in, maar rekening houdend met anderhalve meter denk ik nog maar zo’..

Deel dit artikel via:









advertentie