Christelijk Kindercentrum Terbroek zoekt per direct een pedagogisch medewerker.
Christelijk Kindercentrum Terbroek zoekt per direct een pedagogisch medewerker. Pauw Media

Werk jij binnenkort in de kinderopvang?

3 november 2023 om 14:10 Baan Dichtbij

ZWARTEBROEK Wil jij werken in een kleinschalige kinderopvang en in een huiselijke sfeer? Dan heb je nu de kans. Christelijk Kindercentrum Terbroek zoekt per direct een pedagogisch medewerker voor het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de BSO.

Onder het motto ‘samen nieuwe dingen ontdekken, veilig en vertrouwd’ is het Kindercentrum Terbroek bestaande uit kinderdagverblijf ‘De Vlieger’, peuteropvang ‘Oki-Doki’ en BSO ‘Hotel-de-Botel’, het liefdevolle tweede thuis voor je kind. Een kleinschalig kindercentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het team (twaalf medewerkers) werkt vanuit een christelijke visie en gelooft daarom dat ieder kind uniek is. Directeur Heidi van de Peut: ,,Onze christelijke visie dragen we uit door in de alledaagse dingen en thema’s de christelijke boodschap te verweven.”

VACATURE Heidi: ,,Als pedagogisch medewerker beschik je minimaal over een kindgerichte mbo 3 opleiding. Je hebt een flexibele en enthousiaste werkhouding, communiceert makkelijk en hebt een christelijke achtergrond. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een VVE-certificaat. We zoeken iemand voor acht tot 18 uur per week, maar uitbreiding van uren is bespreekbaar. Daarnaast krijg je bij ons de mogelijkheid om je verder door te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen. Je salaris is volgens de cao-kinderopvang.”

,,Onze missie is om kinderen een veilige en fijne tijd te geven. Het moet voelen alsof ze thuis zijn. De sfeer is goed. Waar het kan helpen we elkaar. Verder gaan we als het even kan graag naar buiten. We beschikken over een grote speelplaats waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen. Ook besteden we aandacht aan gezond(er) eten.”

VE Een van de andere speerpunten van het kindercentrum is Voorschoolse Educatie (VE). Bedoeld voor kinderen met een taalachterstand of andere achterstand(en). ,,Wij bieden de juiste zorg en aandacht, waarbij vooral de taalontwikkeling extra aandacht krijgt.”
Teamwork staat bij centraal, benadrukt Heidi: ,,Twee keer per jaar organiseren we ons ‘Beleidsbuffet’. Dan combineren we de benodigde bijscholing met lekker eten. Dan bespreken we lopende zaken vanuit het beleid.”

Lijkt het jou leuk om het team te komen versterken? Stuur dan een sollicitatiebrief en cv naar info@kindercentrumterbroek.nl Ter attentie van Heidi van de Peut. ,,Als je eerst graag een kijkje wil nemen, kan dat ook. Je bent welkom.”
Kijk voor meer informatie en de volledige vacaturetekst op de website. Er is ook nog plek voor een invaller en een stagiaire. www.kindercentrumterbroek.nl

Baandichtbij is het vacatureplatform voor werkgevers en werkzoekenden in de regio

advertentie
advertentie
advertentie