Afbeelding
Pauw Media

Storingen analyseren en oplossen. Kärcher Voorthuizen zoekt chef werkplaats

5 oktober 2023 om 14:45 Baan Dichtbij

VOORTHUIZEN Je kent ze vast wel. De grijs/gele reinigingsmachines van Kärcher. Bij Kärcher Voorthuizen vind je ze in allerlei soorten en maten. Kärcher Voorthuizen is het betrouwbare adres voor verkoop, service en verhuur van professionele reinigingsmachines voor de zakelijke markt. Zoek jij een nieuwe uitdaging in een nuchter, klantgericht werkend team? Solliciteer dan op de functie van chef werkplaats/meewerkend voorman.

Onder het motto ‘voor elk reinigingsprobleem een passende oplossing’ kun je bij Kärcher Voorthuizen terecht voor een ruim assortiment reinigingsmachines. En dat is niet voor niets. Kärcher is wereldwijd de grootste producent van reinigings- en onderhoudsapparatuur en daarmee al jaren marktleider. Door te werken met lokale dealers heeft Kärcher korte lijnen met de directe gebruikers van het uitgebreide assortiment reinigings- en onderhoudsapparatuur. Sinds 1991 is Kärcher Voorthuizen met trots official store dealer. Het familiebedrijf is in 1991 opgericht door Gert van Maanen. Klanten komen uit diverse sectoren. Van schoonmaakbedrijven, automotive, recreatiesector, gevelreiniging, horeca tot agro business.

VACATURE Eigenaar Klaas van Oosterom: ,,Bij ons staan maatwerkoplossingen centraal. In overleg passen we de (reinigings)apparatuur helemaal aan zoals de klant dat graag wil, mede afhankelijk van de branche. Wij beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats. Hiervoor zijn wij op zoek naar een chef werkplaats (meewerkend voorman). In deze rol ben je verantwoordelijk voor onze werkplaats en zorg je voor de dagelijkse leiding. Je houdt je vooral bezig met inspecties, onderhoud, reparaties en de aflevering.”

AFWISSELEND Daarnaast stuur je jouw collega’s aan, plan je de werkzaamheden in en sleutel jezelf ook gewoon mee. Kortom, een afwisselende functie in een kleinschalig, gezellig tienkoppig team. ,,Belangrijk is dat je in staat bent om storingen te analyseren, op te lossen en het overzicht te bewaren. Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid.”

Kärcher Voorthuizen staat bekend om de korte lijnen, zowel naar de klant als naar collega’s. Klaas: ,,Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning, elke vrijdag sluiten we de werkweek af met een drankje.” En ook een personeelsuitje zo nu en dan ontbreekt niet.

Heb jij interesse of wil je eerst een keer een kijkje komen nemen? Dat kan. Neem dan contact op met Klaas van Oosterom: info@karchervoorthuizen.nl T: 06-53222005. Kijk voor meer informatie en de volledige vacaturetekst op de website.

Afbeelding
Kärcher Voorthuizen zoekt een chef werkplaats/meewerkend voorman.
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
advertentie