Alutrend in Barneveld zoekt een werkvoorbereider.
Alutrend in Barneveld zoekt een werkvoorbereider. Pauw Media

Alutrend in Barneveld zoekt ‘onmisbare schakel’

21 september 2023 om 15:26 Baan Dichtbij

BARNEVELD Het is je vast weleens opgevallen. Supermarkten en andere winkels die er uitnodigend uitzien met een mooie en strakke winkelpui. Dan is de kans groot dat dit het werk is van Alutrend. Al meer dan 30 jaar is Alutrend een landelijke speler in de wereld van complete gevelinrichting. Om het team compleet te maken zoekt Alutrend een werkvoorbereider. Ben jij die onmisbare nieuwe collega?

Door heel Nederland monteert Alutrend de zelfgeproduceerde aluminium, stalen en hardglazen puien, beveiligingsrolluiken en schuifdeurautomaten. Om dit allemaal mogelijk te maken zoekt Alutrend een werkvoorbereider voor 32 tot 40 uur per week (uren in overleg).
Als werkvoorbereider speel je een onmisbare rol binnen het hele proces bij Alutrend. Jouw tekenwerk staat namelijk aan de basis van heel wat nieuwe projecten.

STAP MAKEN Chris Versteeg is ervaringsdeskundige als werkvoorbereider/tekenaar bij Alutrend: ,,Ik werk sinds 2014 bij Alutrend. Ik begon in de productie en montage. Leerde het vak dus al doende, maar na een paar jaar wilde ik weer een stap maken. Er kwam een plekje vrij en solliciteerde op de functie van werkvoorbereider. Ik kreeg de kans om het gewoon te gaan proberen, en dat is gelukt.”

WERKVOORBEREIDER Als werkvoorbereider ben je een groot deel van de dag bezig met het vertalen van inmeetschetsen van de buitendienstcollega’s naar een Autocad-tekening: ,,Wij werken in de praktijk met Autocad en Logikal.” Chris: ,,Naast het uittrekken en bestellen van alle materialen, stel ik ook productielijsten/zaagstaten en werkopdrachten voor productie en montage op. Verder ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten van mijn project. Dat vind ik een van de leuke kanten van mijn werk. Na verloop van tijd bouw je een netwerk op. Je gaat vaste opdrachtgevers, vaak ook persoonlijk, kennen. Dat schept een band en maakt het afwisselend.”

TEAM Chris: ,,We werken als een team. Kom je ergens niet uit, kun je altijd terugvallen op de hulp van collega’s. Je staat er dus nooit alleen voor. En doordat we in een modern nieuw pand zitten, zijn de werkplekken van alle gemakken voorzien. Ik spreek mijn collega’s vaak. Tijdens onze pauze, telefonisch, bij een drankje op vrijdagmiddag. We zijn een team met allerlei leeftijden en kunnen bij elkaar terecht.”

Wil je direct solliciteren, heb je vragen of wil je eerst een kijkje nemen? Dat kan, de koffie staat klaar. Bel, mail of app Henk-Jan Aangeenbrug gerust. Je kunt hem bereiken op 0342-491972, 06-15622339 of stuur een e-mail naar financieel@alutrend.nl Kijk voor de volledige vacaturetekst en alle andere vacatures op de website: www.alutrend.nl/vacature

advertentie
advertentie
advertentie