Directeur/eigenaar Kees Mouissie: ,,Wij richten onze activiteiten vooral op beurzen, events en congressen.''
Directeur/eigenaar Kees Mouissie: ,,Wij richten onze activiteiten vooral op beurzen, events en congressen.'' Pauw Media

MERK Display zoekt een medewerker verkoop binnendienst

17 augustus 2023 om 15:50 Baan Dichtbij

BARNEVELD Veel bedrijven nemen deel aan beurzen. Compleet met eigen huisstijl en look and feel. Elke (beurs)stand is weer anders en daar weet MERK Display wel raad mee. Deze Barneveldse specialist is importeur van de Zweedse A-merken EXPOLINC en BANNERBOW. MERK Display realiseert je stand van a tot z. Vanwege het vertrek van een collega zoekt het zeskoppige team een medewerker verkoop binnendienst. Versterk jij MERK?

Directeur/eigenaar Kees Mouissie: ,,Wij richten onze activiteiten vooral op beurzen, events en congressen. Onze doelgroep is heel breed: alles behalve retail. We werken via een netwerk van dealers die onze oplossingen bij hun klanten onder de aandacht brengen. Dit zijn vooral standbouwbedrijven en signbedrijven. De hoogste klanttevredenheid en een uitstekende service zijn onze speerpunten.”

GEBRUIKSGEMAK Een van de eyecatchers van MERK Display is de compleet vernieuwde showroom aan de Anthonie Fokkerstraat, legt Kees verder uit: ,,Hier ontvangen we dealers en eindklanten en tonen we de vele mogelijkheden. Immers, elk bedrijf of organisatie is weer anders. Dat vraagt om maatwerk. Onze beursstands zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zijn zelf op- en af te bouwen en makkelijk te vervoeren in de auto of een bus. Alle delen van een stand passen in compacte koffers.”

VACATURE ,,Een van onze collega’s gaat ons verlaten, daarom zijn we op zoek naar een nieuw teamlid. Als verkoper binnendienst ben je van alle markten thuis. Je ondersteunt dealers en beantwoordt hun vragen. Je hebt nauw contact met onze eigen printstudio en stroomlijnt als het ware de werkzaamheden. Van het eerste idee tot de realisatie van de stand. Dat is ook het leuke van dit werk, je zit middenin het proces.”
Kees: ,,De sfeer bij ons is los, er is veel betrokkenheid en ruimte voor ontspanning. Als team zijn we trots op MERK display. Je krijgt veel vrijheid om je functie uit te oefenen, maar we laten je niet ‘zwemmen’. We zorgen voor een goede inwerkperiode, samen met je collega Arno maak je het vak helemaal eigen.”

Heb je interesse in deze afwisselende functie bij een klein, betrokken en gezellig team? Ben jij enthousiast en communicatief vaardig? Stuur dan jouw sollicitatie naar Kees Mouissie, via kees@merkdisplay.nl Wil je eerst meer weten over MERK en de functie? Maak een afspraak met je toekomstige collega Arno Bouman. Je bent welkom. T: 0342-424736 Kijk voor meer informatie en de volledige vacaturetekst op de website

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie