Afbeelding
BCA

Gezocht: enthousiaste parttimer die gek is op auto’s. Uitslapen is mogelijk

8 juni 2023 om 10:24 Baan Dichtbij

BARNEVELD BCA Autoveiling in Barneveld is op zoek naar een enthousiaste Medewerker Veiling Platform. Met minstens achthonderd veilingen per jaar in Nederland en diverse vestigingen in onder meer Denemarken, Duitsland, Italië en Noorwegen is BCA hét grootste autoveiling bedrijf van Europa. 

De werktijden zijn van 11.00 tot 15.00 uur, dus ideaal voor een ieder die van uitslapen houdt, het combineert met een eigen bedrijf of de kinderen van school moet halen.

SCHOOLTIJDEN Onze huidige Medewerker Veiling Platform vertelt: ,,Deze baan is voor mij perfect, omdat ik het niet zie zitten om fulltime aan de bak te gaan. Deze baan kan ik goed combineren met de schooltijden van mijn kinderen én ik verdien er geld mee. Daarnaast is het geen straf om mooie auto’s voorbij te zien komen.’’

VEILING Met een gezellig team zorgen de Medewerkers Veiling Platform ervoor dat alle veilingen zowel online als fysiek vlekkeloos verlopen. Jij draagt hier direct aan bij door het op orde brengen van het veilingplatform en het assisteren van de veilingmeester gedurende de veilingen. Dit houdt in dat jij een paar minuten voor de veiling ervoor zorgt dat alles klaarstaat en de omgeving schoon is. Gedurende de veiling zorg jij ervoor dat het bedrag bij de biedingen steeds kloppend is en dat het definitieve bod wordt opgeslagen. Je werkt samen met twee veilingmeesters.

UITSMIJTERS Werken bij BCA betekent Een afwisselende baan voor +/- 16 uur per week, voor een optimaal werk-privé balans; Tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband; Pensioen; Reiskostenvergoeding; Héle goede uitsmijters in ons bedrijfsrestaurant; Tafeltennis of - voetbal in de pauzes; Leuke en gedreven collega’s.

Wij zijn vooral benieuwd naar jou! Een sollicitatiebrief is dus niet nodig. Interesse? Bel of app: +31 342 40 45 40. Een dagje meelopen om de sfeer te proeven is ook mogelijk! Kijk voor meer informatie op de website www.werkenbijbca.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie