Wilco de Kleuver: ,,We hopen tijdens de Banenmarkt met zo veel mogelijk bezoekers in gesprek te kunnen.”
Wilco de Kleuver: ,,We hopen tijdens de Banenmarkt met zo veel mogelijk bezoekers in gesprek te kunnen.” Rob van der Voort Photography

Van Banenmarkt tot hamburger artist bij McDonald’s

31 mei 2023 om 16:54 Baan Dichtbij

Van Banenmarkt tot hamburger artist bij McDonald’s

REGIO Op korte termijn op zoek naar een baan? De Banenmarkt, op 5 juni in het Barneveldse gemeentehuis, koppelt werkgevers aan potentiële werknemers. Verschillende bedrijven uit de regio staan daar in hun zoektocht naar personeel. Zo ook Wilco de Kleuver van McDonald’s Barneveld.

Bijna iedereen komt er wel eens: voor een vroege kop koffie, een lekkere lunch, om ‘s middags even met de laptop te werken of ‘s avonds na het stappen, voor een latenightsnack: de McDonald’s. Wilco de Kleuver is restaurantmanager bij het Barneveldse filiaal van de restaurantketen. 

OP ZOEK NAAR TALENT

,,Bij McDonald’s zijn we áltijd op zoek naar talent dat wil doorgroeien. Eerder werkte ik bij de filialen in Veenendaal en Ede. Sinds 1 april ben ik manager in Barneveld: een groot restaurant mét McDrive waar een leuk team van tachtig medewerkers onze gasten een feelgoodmoment geven.”

,,We hebben als McDonald’s zijnde een ongelooflijk leuke werkplek te bieden, waar uitdaging en gezelligheid met elkaar hand in hand gaan.” Volgens de manager wordt er in het restaurant iedere dag van de week van 6.00 uur tot 2.00 uur gewerkt: ,,Hierdoor kunnen wij flexibele tijden aanbieden.”

IN GESPREK OP DE BANENMARKT

En daar kunnen de bezoekers van de Banenmarkt een steentje aan bijdragen. ,,We hopen met zo veel mogelijk bezoekers in gesprek te kunnen. Als er een klik is, dan houden we bij McDonald’s van doorpakken. Een goede motivatie is al de helft, maar als dan ook nog eens je beschikbaarheid aansluit bij dat wat wij zoeken, dan kan je bij ons heel snel aan het werk.”

Wat betreft die beschikbaarheid zoekt De Kleuver mensen van alle leeftijden die óók in het weekend willen werken. Als die klik er is, wordt er meteen gekeken naar hoe snel iemand aan het werk kan. Extra voordeel? ,,Iedereen die meer dan twaalf uur per week voor ons werkt, komt in aanmerking voor een elektrische fiets, een fijne bijkomstigheid voor veel medewerkers van ons.”

De Banenmarkt is op 5 juni vanaf 18.30 uur op het gemeentehuis in Barneveld. Aanmelden is niet mogelijk. Voor meer informatie: www.kiesjekans.nl.

Door Job Oldegbers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie