Rob Mackaay en John van Ginkel van Duurzaam Projects B.V.
Rob Mackaay en John van Ginkel van Duurzaam Projects B.V. Duurzaam Projects

Groei jij mee met Duurzaam Projects?

17 mei 2023 om 06:12 Baan Dichtbij

SCHERPENZEEL Duurzaam Projects B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het realiseren van turn-key projecten. Concreet houdt het bedrijf zich bezig met het (af)bouwen en inrichten van diverse projecten, waarbij ze zich vooral richten op de retail-, hotel-, kantoor- en sportbranche. 

Duurzaam Projects is opgericht in 2018 en wordt gerund door John van Ginkel en Rob Mackaay: beide heren hebben veel ervaring in turn-key projectmanagement. Duurzaam Projects kan zowel het hele project verzorgen, als delen daarvan. Rob: ,,Wij staan dicht bij onze klanten en ontzorgen ze hierbij van A tot Z: van visie/wens tot concrete realisatie en alles wat daartussen zit.” Duurzaam Projects verzorgt turn-key projecten door heel Nederland en doet verbouwingen voor toonaangevende opdrachtgevers. Ze werken samen met een groot netwerk van partners om zo tot het beste eindresultaat te komen. Onder ‘duurzaam’ verstaan John en Rob vooral dat ieder project rendabel moet zijn. Rob: ,,Na een verbouwing moet een project voor onze opdrachtgevers wel exploitabel zijn, hierin zoeken wij altijd een goede balans.” 

NIEUWE MENSEN WELKOM Omdat Duurzaam Projects groeit, is er ruimte voor nieuwe mensen. Rob: ,,Bij ons kom je te werken in een klein team met een no-nonsense instelling. De sfeer is informeel en prettig, zo hebben we iedere vrijdag een borrel met het hele team. We zijn een platte organisatie en doen het echt samen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed bij ons en je krijgt kansen om door te groeien als je dat wilt.”  

De projectleider wordt van begin tot eind verantwoordelijk voor de realisatie van projecten en is de rechterhand van de projectmanager. Het betreft een brede functie waarin je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten wordt. We zoeken iemand die commercieel is ingesteld en goed kan plannen en organiseren. De werkvoorbereider wordt de rechterhand van de projectleider en is een echte spin in het web. Vanuit kantoor houd je in de gaten of alles goed loopt en bewaak je de kosten, kwaliteit en planning van ieder project. Heb je de ambitie om (op termijn) door te groeien van werkvoorbereider naar projectleider of van projectleider naar projectmanager? Dat kan!

INTERESSE? Wil jij meegroeien met Duurzaam Projects en samenwerken aan duurzame projecten binnen een klein, gezellig team? Mail dan je motivatie en CV naar mackaay@duurzaamprojects.nl. Nog vragen? Bel dan naar 033-2779959 en vraag naar Rob of John. We horen graag van je! Meer info op www.duurzaamprojects.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie