TBK Group draagt wereldwijd bij aan verduurzaming en een schonere omgeving.
TBK Group draagt wereldwijd bij aan verduurzaming en een schonere omgeving. TBK Group

In eigen dorp ‘vrij onbekende’ wereldspeler zoekt minimaal 8 versterkingen

31 januari 2024 om 14:57 Baan Dichtbij

RENSWOUDE Wereldberoemd in de branche, vrij onbekend in eigen dorp. Dat is het verhaal van de TBK Group uit Renswoude, die werkt voor grote opdrachtgevers als Starbucks en Tata Steel Nederland. Het snelgroeiende bedrijf zoekt versterking.

,,Het is best bijzonder wat hier gebeurt’’, erkent directeur Stan Egging in het kantoor op het bedrijventerrein in Renswoude. Hij staat sinds mei 2022 aan het roer van het succesvolle bedrijf, dat sinds 1956 bestaat en in samenwerking met de investeerders Anders Invest de komende jaren vooral internationaal flink wil doorgroeien. ,,We zijn harde werkers met veel technische kennis en passie voor het vak’’, verklaart Egging het succes van het bedrijf. ,,En onze opdrachtgevers waarderen het dat we innovatief en betrouwbaar zijn.’’

OPLOSSINGEN TBK Group draagt met slimme machines, eigen producten en vernieuwende oplossingen wereldwijd bij aan schonere werk- en leefomgevingen, minder verspilling van grondstoffen en hergebruik van afvalstromen. ,,Ik zal je de technische details besparen’’, zegt Egging met een glimlach. ,,Maar het komt er in grote lijnen op neer dat we totaaloplossingen bieden voor de complexe problemen die ontstaan bij het transporteren, zeven, scheiden, breken, malen en opslaan van stortgoederen als grind, zand, ijzererts, koffie en cacao. Zo ontwikkelen en leveren we bijvoorbeeld onze eigen componenten voor transportbanden, grote afzuigsystemen en installaties die afval scheiden. We hebben meerdere gepatenteerde producten, maar bedenken ook voortdurend maatwerk oplossingen.’’ Als voorbeeld noemt hij een innovatieve zeef met een gewicht van tien ton, precies volgens planning geplaatst op een hoogte van 25 meter. 


TATA STEEL Tata Steel Nederland is voor het grote publiek ongetwijfeld een van de bekendste klanten van de TBK Group. De Nederlandse vestiging van het internationale staalbedrijf was de afgelopen jaren vaak in het nieuws vanwege de uitstoot van vervuilende stoffen. ,,Onze specialisten en systemen helpen dagelijks om de impact op de omgeving flink te verminderen’’, zegt Egging, die trots is op de resultaten die de afgelopen periode zijn geboekt bij het staalbedrijf.

De TBK Group is centraal in Nederland gevestigd in Renswoude. Een groot deel van de dertig medewerkers werkt dagelijks echter op locatie bij opdrachtgevers om installaties te ontwerpen, installeren, onderhouden of optimaliseren. ,,Op dit moment zijn we vooral actief in Nederland, België, Duitsland, Polen, Engeland, Scandinavië en Australië’’, zegt de directeur. Hij ziet enorme groeikansen. ,,De wereldwijde behoefte aan verduurzaming en een schone omgeving is groter dan ooit.’’

VACATURES Om die groei mogelijk te maken, zoekt de TBK Group versterking. Er zijn vacatures voor medewerker backoffice, monteur, monteur buitendienst, engineer, accountmanager, operationeel manager en hoofd logistiek en magazijn. ,,We hebben zowel plek voor ervaren krachten als starters die het vak nog moeten leren’’, zegt Egging. Op de website www.tbkgroup.com staat meer informatie over het bedrijf en de vacatures.

Kennismaken? Stuur een appje of bel naar 06-8208 2035. Dan is een afspraak om sfeer te komen proeven snel gemaakt. Mailen naar sollicitatie@tbkgroup.com mag natuurlijk ook, als je dat prettiger vindt.

Afbeelding
advertentie
advertentie
advertentie