Afbeelding
Bram van den Heuvel / BDU Media

Crescendo presents: ‘A night at the movies’

19 maart 2023 om 18:32 Activiteiten Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag verzorgde Crescendo Voorthuizen haar jaarlijkse lenteconcert, een speciale editie met een avond vol filmmuziek.

Het was een gezellige en vermakelijke avond, met een doorlopend programma aan filmmuziek. Het fanfareorkest, onder leiding van Vincent Verhage, opende het concert met het welbekende intro van 20th Century Fox. Door het gevarieerde programma werd het een ware filmmarathon van uiteenlopende genres, met onder andere muziek van Finding Nemo, Iron Man, Star Wars en James Bond. Deze laatste werd in combinatie met live zang uit het eigen orkest opgevoerd.   

Na een korte pauzering, waarbij een popcornautomaat uiteraard niet kon ontbreken, werd het programma door de jeugdorkesten hervat. Het fanfareorkest speelde vervolgens nog enkele nummers en de avond werd samen met de vele, enthousiaste jeugdleden afgesloten door een gezamenlijke toegift. Het was een aangename, sfeervolle avond met een goedgevulde zaal. 

Voor verdere belangstelling van Muziekvereniging Crescendo kunt u een kijkje nemen op https://crescendo-voorthuizen.nl/. De komende periode zal Crescendo vooral lokaal te horen zijn tijdens de ondersteuning van de 4 mei herdenking en het binnenhalen van de seniorentocht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie