De kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen brengen een toast uit op de 90ste verjaardag van hun O(ma)
De kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen brengen een toast uit op de 90ste verjaardag van hun O(ma) Mario Unkel

Hartverwarmend coronaproof ‘plan B’ voor jarige Scherpenzeelse

8 oktober 2020 om 12:02 Activiteiten

SCHERPENZEEL Het speciaal voor haar geplande verjaardagsfeestje zou zaterdag niet doorgaan. De aangescherpte coronamaatregelen leidden ertoe dat mevrouw Unkel uit Scherpenzeel haar 90ste verjaardag niet zou kunnen vieren met haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dit terwijl ze zich er zo op had verheugd. De vele famieleden lieten zich echter niet uit het veld slaan en bedachten een hartverwarmend ‘plan B’ om de bijzondere verjaardag toch te kunnen vieren.

Zij organiseerden zaterdag namelijk een ‘drive through’ langs het ouderlijk huis aan de Heuvelskamp, coronaproof uiteraard. De jarige job werd voor het huis op een stoel geplaatst, waarna elke equipe met een een letter, één voor één langsreed en een stop hield om op afstand felicitaties over te brengen. Het feestvarken had de opdracht gekregen om de getoonde letters in de juiste volgorde te plaatsen. Zo las zij uiteindelijk de tekst ‘Hoera oma 90 jaar’. 

Nadat alle equipes langs waren gereden, werden de auto’s geparkeerd en nam iedereen plaats in een cirkel die voor elk gezin met een onderlinge afstand van anderhalve meter voor het huis op de straat met krijt was aangebracht. Vervolgens ontkurkte ieder huishouden zijn eigen champagnefles en werd een toost uitgebracht op de 90-jarige. Zij genoot ondanks de regen en het frisse weer, met volle teugen van ‘plan B’ en liet weten deze bijzondere viering van haar verjaardag nooit meer te vergeten.

Mevrouw Unkel uit Scherpenzeel wordt "coronaproof" in het zonnetje gezet voor haar 90ste verjaardag.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie