VVN Opfriscursus Auto
VVN Opfriscursus Auto Veilig Verkeer Nederland

Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

27 februari 2024 om 10:46 Activiteiten Deel je nieuws

Veilig Verkeer Nederland (VVN) Barneveld organiseert, in samenwerking met de gemeente Barneveld, een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente Barneveld. 

In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk daarbij aan kruispunten, turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Senioren worden onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor senioren langer mobiel blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. 

De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Barneveld en in opdracht van de provincie Gelderland en vindt plaats op:

donderdag, 21 maart 2024 van 10.00 - 12.00 uur en op

donderdag, 28 maart 2024 van 10.00 - 12.00 uur

bij Nederlands Pluimveemuseum, Hessenweg 2a, 3771 RB Barneveld

U wordt op beide dagen verwacht. Neem gerust uw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee, mits deze vooraf is aangemeld. Deelname is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie