Museum Nairac twee dagen gesloten vanwege verbouwing

23 februari 2024 om 14:06 Activiteiten Deel je nieuws

Op dinsdag 27 februari en woensdag 28 februari is museum Nairac gesloten voor publiek. Vanwege de herinrichting en het wisselen van de tentoonstelling van Ingrid Simons (Midzomernacht) naar Albrecht Genin is het museum twee dagen gesloten. Op donderdag 29 februari verwelkomt het museum weer bezoekers. 

De komende maanden wordt het voorste deel van het museum opnieuw ingericht. De thema’s over Barneveld en de afdeling archeologie komen straks nog beter tot hun recht. Door aanpassingen in de presentatie is er straks meer ruimte voor wisselende presentaties en is er meer aandacht voor het verleden van Barneveld. 

Het museum blijft open (behalve op dinsdag 27 februari en woensdag 28 februari). De herinrichting wordt gedaan in etappes, waardoor het museum zoveel mogelijk toegankelijk is voor publiek. De vaste wisseltentoonstelling in de nieuwe aanbouw blijft gedurende de verbouwing te bezoeken. De thema’s van Barneveld en de archeologie afdeling zijn de komende maanden deels toegankelijk. 

Tijdens de verbouwing krijgt u 50% korting op een toegangskaartje en een gratis kop koffie of thee. Daarnaast ontvangt u een kortingskaart van 50% voor een volgend bezoek. Op die manier hopen we dat u in de zomer, als de herinchting voltooid is, het resultaat komt bekijken. Houders van de museumjaarkaart hebben gratis toegang en krijgen ook een gratis kop koffie of thee. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie