Beide groepen gezamenlijk aan het sporten
Beide groepen gezamenlijk aan het sporten Mart Jansen

Sport-overdag is weer begonnen. Kom in beweging en doe mee!

15 september 2019 om 21:50 Overig Deel je nieuws

Het nieuwe sportseizoen begint en “Sport-overdag” trapt weer af met de jaarlijkse fietstocht.

Wil je meer bewegen, doe dat dan vooral met elkaar, in groepsverband. 

‘Sport-overdag’, onderdeel van Doves, is speciaal gericht op begeleid bewegen door middel van gymnastiek en volleybal. Zowel voor vrouwen als mannen van elke leeftijd die overdag daarvoor in de gelegenheid zijn.

Iedere donderdagmorgen wordt er gesport in de Veluwehal onder deskundige leiding. Het is een uur afwisselend bewegen waarbij ieder zijn of haar eigen tempo of inspanning kan aanhouden. De damesgroep begint om 09.00 uur en daarna om 10.00 uur de gemengde groep.

Na afloop van de gymnastiek wordt er tot 11.30 uur volleybal gespeeld waaraan iedereen kan meedoen. De ochtend wordt afgesloten met gezellig koffiedrinken. Het gaat dus niet alleen een om het sportieve aspect maar het is ook goed voor de sociale contacten.

Het nieuwe seizoen zijn de sporters, voor het derde jaar op rij, als vrienden begonnen met een prachtige gezamenlijke ‘Hap en Trap’ fietstocht. Dit jaar ging het richting Rhenen waarbij onderweg werd aangelegd op verschillende prachtige plekjes. De dag werd afgesloten met een gezellig etentje.

  

De afgelopen 10 jaar nam een aantal sporters ook deel aan de bedrijfsvolleybalcompetitie van de Barneveldse krant (BDU) met als sponsor ‘Het Fietsenhuis’. Zij vormden het team met de oudste spelers. Het is jammer dat dit team het komend jaar niet meer mee kan door gebrek aan spelers omdat er geen aanvulling van onderaf is van jongeren.

‘Sport-overdag’ doet een oproep aan iedereen die geïnteresseerd is om te komen bewegen en eventueel hierna nog een partijtje recreatief te volleyballen. Combineer het nuttige met het aangename. 

Elke donderdagmorgen ben je welkom op bovenvermelde tijden in de Veluwehal. Per keer wordt een bijdrage van € 3,= gevraagd. Kom eerst eens kijken of doe mee om te zien of het wat voor je is.

Kom er gezellig bij, ga bewegen en sla ook een balletje !!

 

Deelnemers Sport-overdag in actie tijdens het BDU-volleybaltoernooi.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie