winnende damesteam
winnende damesteam Jennie

TC de Harremaat 2 x kampioen bij KNLTB voorjaarscompetitie

5 juni 2019 om 06:54 Sport/sport Deel je nieuws

TC de Harremaat kende dit jaar een zeer succesvolle voorjaarscompetitie. Van de 6 teams die meededen zijn er 2 als kampioen geëindigd !

Harremaat1 DD  zaterdag 1ste klasse werd met ruime afstand kampioen. De eerste speelronde werd nog gelijk gespeeld tegen Vianen maar alle overige wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Een prachtige prestatie van dit team bestaande uit Jeanet, Marishka, Ineke, Marjan, Margriet en Betsy. Gefeliciteerd !

Harremaat2 HD 35 moest tot op het laatst alle zeilen bijzetten. De laatste speelronde uit tegen Lunteren werd ingegaan met een voorsprong van slechts 1 punt op Lunteren en de Bree. Van die  laatste club werd in de eerste speelronde met 3-1 verloren dus bij een gelijk aantal punten zouden zij er met het kampioenschap vandoor gaan. Harremaat 2 wist uiteindelijk met 3-1 te winnen van Lunteren waarbij alle winstpartijen in een supertiebreak werden beslist. De Bree kwam bij Maarn niet verder dan 3-1 winst dus werd met 1 punt verschil het kampioenschap gevierd.  Rini, Ben, Henk, Arie, Wim en Hans well done !!!

Kijk voor het laatste nieuws en zomeracties op www.harremaat.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie