Het startsein van de opschoonactie van de ChristenUnie Barneveld wordt gegeven door Wouter de Kool, nummer 2 van de CU kieslijst!
Het startsein van de opschoonactie van de ChristenUnie Barneveld wordt gegeven door Wouter de Kool, nummer 2 van de CU kieslijst! ChristenUnie Barneveld

Een uurtje voor een schoon buurtje!

10 januari 2022 om 15:45 Lokaal Deel je nieuws


Evenals vorig jaar hoopt de ChristenUnie Barneveld dit jaar weer een opruimactie van zwerfafval te houden, omdat we goed voor onze omgeving willen zorgen. Een probleem is bijvoorbeeld dat door zwerfafval het afgemaaide gras uit de bermen onbruikbaar is voor de boeren, omdat er o.a. ijzer, plastic en glas in zit!

De actie is gepland in de aanloop naar 17 januari (Blue Monday, de dag waarop een winterdip nog wel eens voorkomt). Daarom de oproep: “lekker samen naar buiten, daar knap je van op!”.

Wouter de Kool, nummer 2 van de kieslijst van de ChristenUnie Barneveld, geeft alvast het startschot!

Het is de bedoeling om in je eigen omgeving zoveel mogelijk vuil te verzamelen.
Maak er een leuke actiefoto van en plaats die op je social media en tag de @christenuniebarneveld daarin. Heb je geen social media en wil je graag meedoen, dan kun je de foto sturen naar heijkoop.wilma@gmail.com, dan wordt hij op de CU-media geplaatst.

Zaterdag 15 januari zal de Scharrelbak van de gemeente weer op het parkeerterrein van de Kapteijnstraat in Barneveld staan. Tussen 9.00 en 10.00 uur kun je daar materiaal komen halen (grijpstok en vuilniszakken). Tussen 13.00 en 14.30 uur kun je het zwerfafval en het gebruikte materiaal daar weer inleveren. Het afval mag ook in je eigen kliko, als je dat beter uitkomt. En wie wil kan natuurlijk ook al eerder starten met eigen materiaal. 

Vorig jaar deden er ruim 60 personen mee!

‘Zorg samen voor een schone buurt!’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie