Volle maan
Volle maan GL&K

Vollemaan wandeling, Wekeromse Zand

22 oktober 2021 om 16:43 Lokaal Deel je nieuws

WEKEROM - Uit het duister in het licht op het zand. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 30 oktober 2021 een exclusieve avondwandeling op het Wekeromse Zand. 

Normaal is het Wekeromse zand na zonsondergang niet toegankelijk, maar voor deze excursie wordt hierop een uitzondering gemaakt. U gaat met de boswachter mee het donkere bos rond het Wekeromse zand in. U zult zich verbazen over hoe licht het is als we het zand op gaan. Er zijn vaak behoorlijk wat sterren te zien. De boswachter vertelt hierover en helpt u de geluiden van het ons omringende bos in de nacht te herkennen. Geritsel in de bladeren, wild op het zand en misschien roepende bosuilen. Juist door die geluiden zult u merken dat een wandeling die u overdag al vaker hebt gemaakt gedurende de nacht heel anders kan zijn. Probeer het maar eens en loop mee met de boswachters. 

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Start: 19.30 uur. Duur: ca. 1,5 a 2 uur. Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs GLK 3,00 euro op vertoon van een geldige donateurspas. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Tip van de boswachter: omdat het in het bos best donker zal zijn, is het aan te raden een klein zaklampje mee te nemen. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/activiteiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie