KanjerKlup activiteiten
KanjerKlup activiteiten Life Voorthuizen

KanjerKlup is terug!

24 september 2021 om 09:55 Lokaal Deel je nieuws

KanjerKlup is terug! Kom ook je óók? Woensdagmiddag 29 september starten we met een supergave (gratis) workshop goochelen! Vanaf dan is KanjerKlup er weer elke laatste woensdagmiddag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur, voor alle kids van groep 4 t/m groep 8. En anders dan voorheen: voortaan is KanjerKlup in het mooie, nieuwe Ontmoetingscentrum De Eng, Rochetstraat 2 in Voorthuizen.

Bij KanjerKlup kunnen kinderen nieuwe vriendjes maken en (gratis) meedoen met: super gave activiteiten, leuke spelletjes, sportiviteit en creatieve doe-dingen. Zoals: goochelaar Joost op 29 september, graffiti workshop op 30 oktober en Escaperoom op 24 november. Vanaf 13.45 uur welkom om je in te schrijven, daarna kan je meedoen met de goochelworkshop en andere leuke activiteiten. Start 14.00 tot 15.30 uur, deelname gratis.

KanjerKlup is een initiatief van Life Voorthuizen en wordt gedaan door een team van ervaren kinderwerkers, met een warm hart voor kinderen en voor Jezus. Met elkaar zorgen we voor een gezellige middag in een veilige omgeving, waar kinderen zorgeloos kunnen genieten van leuke activiteiten en elkaar!

Nog vragen of meer informatie? Mail naar kanjerklup@lifesites.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie