Bij Muziekschool Barneveld kunnen jonge kinderen spelenderwijs kennismaken met muziek.
Bij Muziekschool Barneveld kunnen jonge kinderen spelenderwijs kennismaken met muziek. Coen Beijer

Muziekspeeltuin en Kinderen Ontdekken Muziek

29 augustus 2021 om 15:06 Lokaal Deel je nieuws

Ook dit schooljaar kunnen kinderen van 4 tot 10 jaar bij Muziekschool Barneveld weer kennismaken met muziek. De jonge kinderen kunnen hun eerste muzikale stappen zetten in de Muziekspeeltuin, een cursus van 6 lessen. Voor groep 3 tot en met 6 is er de jaarcursus Kinderen Ontdekken Muziek, een leuke en leerzame voorbereiding op het bespelen van een instrument. Meer informatie en inschrijven via www.muziekschoolbarneveld.nl.

Muziekspeeltuin (groep 1 en 2)

In de Muziekspeeltuin kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar gezellig met leeftijdsgenootjes plezier maken met muziek. Samen zetten ze spelenderwijs hun eerste stappen in de wereld van het muziek maken. En als ze eenmaal de smaak te pakken hebben, kunnen ze doorstromen naar Kinderen Ontdekken Muziek of direct een muziekinstrument kiezen. De herfstcursus start  (onder voorbehoud) op vrijdag 10 september en bestaat uit 6 lessen. De kosten bedragen €53. 

Kinderen Ontdekken Muziek (groep 3 tot en met 6)

In de KOM-lessen worden veel liedjes gezongen en leren de kinderen spelen op zogenaamde Orff-instrumenten, zoals de xylofoon en de tamboerijn. Het KOM-jaar is een goede voorbereiding voor kinderen die graag een instrument willen spelen. Ze leren al wat noten lezen en in de loop van het jaar krijgen ze alle instrumenten te zien en te horen. Kinderen Ontdekken Muziek is een jaarcursus die (onder voorbehoud) start op donderdag 9 september. De kosten bedragen 175 euro voor het hele jaar. De lestijd is van 16.00 tot 16.50 uur. Bij voldoende animo start er om 16.50 uur een tweede groep in Barneveld en op maandagmiddag een groep in Voorthuizen.

Informatie en inschrijven: Kijk op www.muziekschoolbarneveld.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie