Druk aan het schrijven aan teksten
Druk aan het schrijven aan teksten Myra Steens

Expositie Atelier Gerbera in De Glind

11 juli 2021 om 11:42 Lokaal Deel je nieuws

Aanstaande dinsdag 12 juli (11.00 -20.00 uur) en woensdag 13 juli (11.00-17.00 uur) laten de kinderen van creatief Atelier Gerbera zien waar zij de afgelopen tijd aan gewerkt hebben.

In Glindster aan de Rudolphlaan 2in De Glind  hangt recent werk in de gangen en in de soos. Aan de Rudolphlaan 24 is een overzichtstentoonstelling. Ons meest recente werk is nog maar net droog.

Bij Atelier Gerbera ontdekken de kinderen welke talenten ze allemaal hebben. Ze werken met verf, teksten en allerlei materialen. En dat willen ze nu graag leen aten zien.

Atelier Gerbera is een onderdeel van het vrijetijdsprogramma van Stichting Jeugddorp De Glind.

Hierbij nodigen de creatieve Patrice de Jonge en Myra Steens, die de kinderen hier vrijwillig begeleiden, iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen tijdens de expositie van Atelier Gerbera. Wij, en ook een aantal kunstenaars zijn tijdens de openingsuren aanwezig.

We zitten op twee verschillende exposities maar vlakbij elkaar. Tot ziens op de Rudolphlaan 2 en 24 !! Myra heeft vanaf het ontstaan van Gerbera in 2019 heel veel foto’s gemaakt die als diashow ook te bewonderen is op Rudolphlaan 24.

Gratis entree.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie