(op de foto van links naar rechts: Inge (cliënt), Gerco (cliënt), Thea (begeleider), Anton (cliënt) en Astrid (medewerker)
(op de foto van links naar rechts: Inge (cliënt), Gerco (cliënt), Thea (begeleider), Anton (cliënt) en Astrid (medewerker) Jeannette Bos - de Rozelaar

Astrid schenkt Tovertafel aan dagbestedingsgroep Trosroos van de Rozelaar

11 juni 2021 om 11:39 Lokaal Deel je nieuws

Astrid (medewerker van de Rozelaar) heeft een bijzonder cadeau aan dagbestedingsgroep Trosroos gegeven; een Tovertafel. Tijdens een gezellig moment werd de Tovertafel officieel in gebruik genomen door de groep.

De Tovertafel is een vrolijke en speelse zorginnovatie die interactieve spellen projecteert op een tafel, vloer, rolstoelblad en zelfs op het lichaam van de cliënt. De spellen reageren op de allerkleinste bewegingen en zijn daardoor heel waardevol voor onze doelgroep.

“De Tovertafel staat iedere dag wel aan en alle cliënten genieten er enorm van. Er zitten veel spellen op, voor ieder wat wils. Juist voor onze dagbestedingsgroep is de Tovertafel erg geschikt omdat cliënten uitgenodigd worden tot actie en reactie. De zintuigen worden geprikkeld door kleuren, bewegingen en geluiden. We zijn echt enorm dankbaar dat Astrid dit cadeau aan onze groep heeft gegeven.”, aldus begeleider Thea.

Dagbestedingsgroep Trosroos

Trosroos is bedoeld voor mensen met uiteenlopende niveaus. Sommige deelnemers hebben een redelijk hoog niveau. Ze begrijpen taal en genieten van grapjes die worden gemaakt. Vanwege hun lichamelijke beperking hebben ze meer zorg nodig bij de dagelijkse handelingen. Deelnemers doen hier licht arbeidsmatig werk, zoals producten sorteren, inpakken en bestickeren. Of belevingsgerichte activiteiten zoals koken, zwemmen, paardrijden, wandelen en snoezelen.

De Rozelaar

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vinden cliënten een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie