De saxofoon is één van de vele instrumenten waaruit je op de Proeflesdag kunt kiezen.
De saxofoon is één van de vele instrumenten waaruit je op de Proeflesdag kunt kiezen. Coen Beijer

Proeflesdag bij Muziekschool Barneveld

10 juni 2021 om 14:51 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 26 juni is het Proeflesdag bij Muziekschool Barneveld. Op deze dag kan iedereen die kennis wil maken met muziekles een gratis proefles van 20 minuten reserveren. Kinderen en volwassenen zijn welkom om één of twee instrumenten of zang uit te proberen. Inschrijven voor de Proeflesdag is noodzakelijk en kan op www.muziekschoolbarneveld.nl.

Workshops voor jonge kinderen
Op de Proeflesdag zijn er voor kinderen twee workshops: van 10.00 tot 10.20 uur is er Kinderen Ontdekken Muziek (leerlingen uit groep 3 t/m 6). Van 13.30 tot 14.00 uur kunnen ouders met hun kind (0 tot 4 jaar) een workshop Muziek op Schoot volgen. 

Gratis en vrijblijvend
Bij Muziekschool Barneveld kun je les krijgen op heel veel instrumenten. Voor sommigen is het moeilijk om daaruit een keuze te maken. Dan is de Proeflesdag een uitkomst. Je kunt gratis en vrijblijvend een instrument (of zang) uitproberen en ontdekken wat bij je past. Bovendien kun je kennismaken met de muziekschool en de docenten. Er zijn lessen accordeon, basgitaar, blokfluit, cello, drums, dwarsfluit, elektrische gitaar, euphonium, fagot, gitaar, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, marimba, panfluit, piano, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, ukelele, viool en zang klassieke en lichte muziek. 

Veilig
Sinds kort zijn de muzieklessen in het gebouw aan het Theaterplein hervat. Dankzij maatregelen als eenrichtingsverkeer en plexiglas schermen in de lokalen kunnen de 1-op-1 lessen veilig gegeven worden. De proeflessen worden alleen op afspraak gegeven. Bij kinderen mag er één ouder of verzorger bij de les aanwezig zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie