Zomerserie Orgelconcerten In Voorthuizen

7 juni 2021 om 14:01 Lokaal Deel je nieuws

ZOMER ORGELCONCERTEN 2021 in Voorthuizen

De orgelcommissie van de Gereformeerde kerk in Voorthuizen is verheugd  dat de zomerserie orgelconcerten dit jaar doorgang zullen vinden.

De serie ziet er voor dit jaar als volgt uit:

Zaterdag 17 juli                     Evert van de Veen
Zaterdag 24 juli                     Rien Donkersloot
Zaterdag 31 juli                     Everhard Zwart
Zaterdag 7 augustus             Vincent de Vries
Zaterdag 14 augustus           Tjaco van der Weerd
Zaterdag 21 augustus           Evert van de Veen (Verzoekprogramma)

Op dit moment  is nog niet geheel duidelijk hoeveel bezoekers de concerten mogen bijwonen. Op dit moment is de regel dat bij kerken met minder dan 1000 zitplaatsen 50 bezoekers mogen worden toegelaten. Maar gezien de positieve ontwikkelingen kan er van worden  uit gegaan dat dit zal worden verhoogd. Op dit moment gelden ook nog de maatregelen van het RIVM m.b.t. anderhalve meter afstand en het dragen  van een mondkapje bij het binnenkomen en verlaten van de kerk. Op de website van de orgelcommissie www.orgelconcertenvoorthuizen.nl wordt u op de hoogte gehouden welke maatregelen nog gelden voor de concerten vanaf 17 juli.
Aan de bezoekers van de concerten wordt gevraagd om zich aan te melden voor de concerten via orgelcommissie@gk-voorthuizen.nl of bellen naar: Evert van de Veen 06-27441103 of Hein van de Veen: 06-83718167
Graag de volgende gegevens doorgeven: Naam (van elke bezoeker) , telefoonnummer, datum concert.

De orgelcommissie heeft i.v.m. het Coronavirus besloten om dit jaar nog af te zien van het gebruikelijke koffiedrinken na afloop van de concerten.
De aanvang van de concerten is om 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt € 7,- (Kinderen t/m 15 jaar gratis. Bij voorkeur contante betaling (graag gepast) voorafgaand aan het concert bij de ingang van de kerk. Bij uitzondering kan er worden gepind.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie