Verrassingsontbijt voor cliënten van RST in Kootwijkerbroek
Verrassingsontbijt voor cliënten van RST in Kootwijkerbroek RST Zorgverleners

RST verrast cliënten in Kootwijkerbroek met ontbijt

1 juni 2021 om 15:55 Lokaal Deel je nieuws

Voor veel mensen is de coronatijd een moeilijke en soms eenzame periode. Dat geldt ook voor de cliënten van RST Zorgverleners die wijkverpleging krijgen in Kootwijkerbroek. Om hen te verwennen en een hart onder de riem te steken, werden zij vorige week zaterdag verrast met een ontbijt.

Aliene (verpleegkundige) en Martine (verzorgende IG), allebei werkzaam bij RST in Kootwijkerbroek, hebben de ontbijtactie georganiseerd. “We hoorden dat collega’s in een ander team hun cliënten onlangs hadden getrakteerd op een ontbijtje. Dat vonden we zo’n leuk initiatief, dat we dit ook wilden doen voor de mensen die wij dagelijks verplegen en verzorgen”, aldus Martine.

Enthousiaste sponsors

Om de verrassingsontbijtjes te bekostigen, namen de twee zorgverleners contact op met verschillende bedrijven uit de regio. Martine: “We vroegen of zij onze actie wilden sponsoren. Door Donkersteeg Bouw en Houtmontage, Bouwbedrijf Van Middendorp en Dikkenberg Deuren werd daar meteen enthousiast op gereageerd. Binnen de kortste keren hadden we het bedrag voor de ontbijtjes dus bij elkaar. Fantastisch!”

Verraste en ontroerende reacties

Van het gesponsorde bedrag werden alle ingrediënten gekocht voor de verwenontbijtjes. “Voor iedere cliënt hebben we een leuk en lekker pakketje gemaakt, inclusief wenskaart en gedicht. Twintig stuks in totaal. Vervolgens hebben we die samen met onze collega’s Linda en Ada bezorgd”, vertelt Aliene. Martine vult aan: “De cliënten waren zeer verrast, maar ook ontroerd. Ze hebben er heerlijk van genoten. Leuk om allemaal blije gezichten te zien. Een geslaagde actie dus!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie