Clara Kraaij-van Ginkel op haar 90e verjaardags op haar versierde balkon in ‘t Bakkerhuys aan de Schoutenstraat
Clara Kraaij-van Ginkel op haar 90e verjaardags op haar versierde balkon in ‘t Bakkerhuys aan de Schoutenstraat Hanneke Kraaij

90 jaar

28 mei 2021 om 15:37 Lokaal Deel je nieuws

Onze lieve moeder, oma én overgrootoma is vandaag 90 jaar geworden! Gezien de corona maatregelen konden er natuurlijk geen grote festiviteiten plaatsvinden, maar een versierd balkon en een prachtige bos bloemen van de Gemeente Barneveld maakte haar dag al helemaal feestelijk. En als daar dan zo’n mooie foto uitkomt, dan vinden we het natuurlijk extra leuk om haar via deze weg nog een beetje extra in het zonnetje te zetten. (O)ma heeft haar hele leven ontzettend hard gewerkt. Ontelbare jaren deed ze vrijwilligerswerk bij onder meer ‘Tafeltje Dekje’. Niets was haar ooit teveel. Helaas kwam (o)pa al veel te vroeg te overlijden en is ze nu al ruim 25 jaar alleen. Het feit dat we nu met vier generaties haar 90e verjaardag kunnen vieren is fantastisch.

Lieve ma, oma, omi, je staat niet zo graag in de belangstelling, maar deze is voor jou; van harte gefeliciteerd met je 90e verjaardag. We houden van jou!

Veel liefs,

Je kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie