Snuffelmarkten in de Ichthuskerk in Voorthuizen

27 mei 2021 om 21:56 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 5 juni a.s. beginnen we in de Ichthuskerk aan de Tromplaan 8 in Voorthuizen weer met de vorig jaar zo succesvolle snuffelmarkten. Iedere dinsdag en zaterdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur staan er in de nevenzaal van de kerk weer de nodige nieuwe of tweedehands spullen. En we willen hiermee doorgaan tot en met zaterdag 21 augustus.

Natuurlijk zijn er de nodige boeken, huishoudelijke artikelen en apparaten, legpuzzels, speelgoed, kleding, enz. enz. Verder hebben we weer de nodige artikelen die de handwerkgroep heeft gemaakt, zoals (kraam)cadeautjes, sjaals en stola’s, sokken en nog de nodige andere dingen. Buiten zal er de ene week gereedschap te koop worden aangeboden, de andere week hebben we een aantal, voornamelijk kleinere meubels te koop. Ook zijn er buiten nog de nodige tuinstoelen en andere zaken voor buiten te koop.

Natuurlijk houden we ons aan de dan nog steeds geldende coronamaatregelen. Zo mag er maar een maximaal aantal klanten binnen zijn, dat houdt in dat u misschien even buiten moet wachten tot er weer een winkelmandje beschikbaar is. Binnen en buiten moet iedereen zich ook aan de 1,5 meter afstand houden.

Door deze maatregelen is het helaas niet mogelijk om met een rolstoel naar binnen te komen, de paden zijn daarvoor te smal. Met een rollator zou het nog net mogelijk moeten zijn.

Verder kunt u uitsluitend contant betalen. We zien u graag komen, er is vast wel iets van uw gading bij. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie