Pinksterjubeldienst 23 mei vanuit de Gereformeerde Kerk Voorthuizen

21 mei 2021 om 17:49 Lokaal Deel je nieuws

Zondagavond 23 mei om 19.00 uur is er een pinksterjubeldienst in de Gereformeerde Kerk in Voorthuizen. Deze dienst wordt online uitgezonden en er is toegang voor 30 personen.

De dienst staat onder leiding van ds. Arend-Wim Estié. Evert van de Veen verzorgt de orgelbegeleiding en Rineke & Sisters zingen. Rineke de Wit speelt ook op piano en op de hobo.

Evert van de Veen uit Voorthuizen is al jaren bekend als concertorganist en dirigent en is verbonden als organist van de kerk.

Rineke de Wit uit Amersfoort is singer- songwriter en musicoloog. Zij is in de klassieke en christelijke muziekhoek al 25 jaar actief als zangeres en hoboïst. Ze heeft op grote en kleine podia in binnen- en buitenland gestaan. Ook verzorgt ze workshops en is ze zangcoach. Met haar zussen treedt ze op als Vocal Group Filiae. Samen met drie zangeressen van Sisters hoopt ze een prachtige muzikale omlijsting te verzorgen van de dienst. Laat mooie muziek, waardevolle woorden, en de leiding van de Heilige Geest ons dichter bij God en bij elkaar brengen en dat dit in deze jubeldienst prachtig tot uiting mag komen!

Kijk mee via www.kerkdienstgemist.nl en via het YouTubekanaal van de Gereformeerde Kerk Voorthuizen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie