Iedereen is welkom op de online open dag van De Harmonie en Muziekschool Barneveld
Iedereen is welkom op de online open dag van De Harmonie en Muziekschool Barneveld Coen Beijer

Gezamenlijke Open Dag De Harmonie en Muziekschool

20 mei 2021 om 16:00 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 29 mei houden Muziekgezelschap De Harmonie en Muziekschool Barneveld een Open Dag. Net als vorig jaar doen zij dit gezamenlijk en is de open dag volledig online. Iedereen die kennis wil maken met (een van) beide organisaties is van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom op www.muzieklesbarneveld.nl. 

Wat is er te doen?

Tussen 10.00 en 12.00 uur kan iedereen uitgebreid online rondkijken. Er is een welkomstwoord door de directeur van de muziekschool en de voorzitter van De Harmonie. Via Zoom kun je kennismaken met de docenten en instrumenten. Verder zijn er verschillende leuke workshops, zoals Drummen in de keuken, Fluitles met flesjes en ademspelletjes voor beginnende blazers. Ook kun je persoonlijk advies inwinnen: welke zangstem heb ik? en Kan ik als volwassene nog starten met muziekles? Medewerkers van De Harmonie en de muziekschool zitten klaar om live alle vragen te beantwoorden. Kijk voor het volledige programma op www.muziekschoolbarneveld.nl. 

Korting voor komend seizoen

De Harmonie en de muziekschool hopen dat geïnteresseerden met alle informatie een goede keuze kunnen maken uit het aanbod. Wie dat wil kan op zaterdag 26 juni een of meerdere gratis proeflessen volgen. Vraag op de open dag vooral naar de kortingscode. Daarmee ontvang je voor seizoen 2021-2022 een korting van 25 euro op een individuele jaarcursus bij de muziekschool of de eerste maand contributievrij bij De Harmonie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie