Taalhuisvrijwilligers helpen volwassenen beter te kunnen lezen, schrijven, rekenen of computeren
Taalhuisvrijwilligers helpen volwassenen beter te kunnen lezen, schrijven, rekenen of computeren de Bibliotheek Barneveld

Spreekuur Taalhuis weer van start

22 april 2021 om 11:49 Lokaal Deel je nieuws

Het spreekuur van Taalhuis Barneveld start weer op de dinsdagen van 18.00 tot 19.30 uur in de Bibliotheek Barneveld. Mensen die beter willen leren lezen, schrijven, rekenen en computeren, kunnen een afspraak maken via telefoonnummer 06 15 666 25 of info@taalhuisbarneveld.nl. WhatsAppen mag ook. Het spreekuur op de woensdagochtend gaat voorlopig nog niet door.

‘Coronaproof’ kennismaking
De kennismaking in de Bibliotheek, die nu nog gesloten is voor het grote publiek, is veilig op 1,5 meter afstand met een kuchscherm ertussen. Tijdens het eerste gesprek wordt de lees- en schrijf-ervaring en het doel van de deelnemer besproken. Daarna volgt de koppeling met een taalhuisvrijwilliger of het advies om volwassenenonderwijs te volgen bij een van onze partners.

Help mee
Kent u een volwassene die taal-/rekenhulp kan gebruiken? Maak het bespreekbaar en help hem/haar over de drempel te stappen. Neem contact met ons op via bovengenoemd telefoonnummer of e-mailadres.
Wilt u taalhuisvrijwilliger worden? Wij hebben u hard nodig als de dienstverlening van het Taalhuis weer volledig start. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie