Duintop
Duintop Amber Dresken

Mediteren via zoom - adempauzes gaan onlineverslag door: Amber Dresken

5 april 2021 om 12:56 Activiteiten Deel je nieuws

Steeds meer mensen laten zich leven door de waan van de dag, verwachtigen van anderen en het beeld naar de buitenwereld wat je meent te moeten uitstralen om een succesvol mens te zijn. Het gevolg is vaak teveel negatieve stress, overbelasting en onzekerheid. Je drijft steeds verder weg van datgene waar het je werkelijk om gaat.

Maar hoe stap je uit deze cirkel van manier van leven en ontdek je de weg terug naar jezelf?

In samenwerking met de Bibiotheek Barneveld organiseert Fenny Bruins maandelijkse ´Adempauzes´ bijeenkomsten met elke maand een ander thema. Fenny inspireert je om je eigen leven serieus te nemen en biedt je handvatten hoe je dat ´in het nu´ toe kunt passen.

Lukte het vorig jaar nog redelijk om de Adempauzes fysiek plaats te laten vinden in de Bibiliotheek, ondanks de coronamaatregelen. Maar helaas, dit jaar niet.
Reden voor de Bibliotheek om de Adempauzes online aan te bieden. In maart vond de eerste online Adempauze plaats met als thema: ´Eenvoudiger leven? Zie het leven als leerschool.'

Amber Dresken, student aan de Hogeschool voor de Journalistiek en woonachtig in Barneveld, heeft deze eerste online Adempauze bijgewoond en doet daar verslag van. Benieuwd? Haar artikel kun je lezen op www.almitra.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie