Wat zijn de mooiste plekjes van Barneveld?

2 maart 2021 om 16:34 Lokaal Deel je nieuws

Om te ontdekken wat de mooiste plekjes van Barneveld zijn, roept de Barneveldse Middenstandsvereniging inwoners op om hun favoriete uitjes in de gemeente in te sturen.

,,Het project staat nog in de kinderschoenen", laat interim Centrummanager Simone Giele weten. ,,We horen van bezoekers altijd dat Barneveld een uniek Centrum heeft door het grote aantal zelfstandige ondernemers en de weinige ketens. Daarnaast ligt de focus, doordat we steeds meer in Nederland blijven, op een ‘compleet dagje uit’. Hoe mooi zou het zijn als winkelen gecombineerd kan worden met een stukje cultuur of natuur en afgesloten met een bezoek aan onze horeca.

Zelf woon ik nu wel in Barneveld, maar ben hier niet geboren. Ik heb zelf een aantal favoriete plekken in de natuur gevonden, zoals Landgoed De Schaffelaar en het Oosterbos, maar ben ook geïnteresseerd in het tegeltableau boven Kaasschieter brillen en het verhaal achter de Katholieke Kerk.  En zo zullen er nog tientallen plekken zijn die voor de (nieuwe) inwoners van Barneveld, maar ook voor de toeristen een trekpleister kunnen zijn. En die plekken en activiteiten horen we graag, zodat wij mensen een complete dag in Barneveld kunnen bieden.”

Tips kunnen opgestuurd worden naar info@barneveldcentrum.nl met daarbij een uitleg. Eventuele foto's van de plekken zijn ook welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie