Gebak om de opening te vieren
Gebak om de opening te vieren RST Zorgverleners

Wijkverpleegkundigen van RST Zorgverleners in Barneveld verhuizen naar nieuwe locatie

6 oktober 2020 om 13:52 lokaal Deel je nieuws

Op maandag 28 september was het zover: de opening van de nieuwe kantoorlocatie van de wijkverpleegkundigen van RST Zorgverleners in Barneveld. Het kantoor aan de Brouwerstraat 2 (tegenover de Oude Kerk) werd in kleine kring en op gepaste afstand geopend door Peter Boudewijn, voorzitter van de raad van bestuur.

Enkele maanden geleden is besloten om op zoek te gaan naar een nieuw kantoor, omdat het tijdelijke pand aan de Wilhelminastraat niet langer kon worden gebruikt.

Wijkverpleegkundige Susan Gerritsen heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de zoektocht naar een nieuwe locatie en de verhuizing. “Wij voelen ons bevoorrecht dat we op zo korte termijn een nieuwe locatie konden betrekken. We zitten nu in een net en ruim kantoor, midden in het centrum van Barneveld. Het is een prima uitvalsbasis voor onze zorgverlening bij cliënten in de wijk in Barneveld en een aantal andere plaatsen in de regio”, aldus Gerritsen.

Naast de wijkverpleegkundigen, maken ook de palliatief verpleegkundigen, de wondverpleegkundigen en de casemanagers dementie van RST Zorgverleners gebruik van de nieuwe locatie.

Peter Boudewijn, voorzitter van de raad van bestuur van RST Zorgverleners, verricht opening
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie