Jeugddienst ‘Jeugd in dienst’
Jeugddienst ‘Jeugd in dienst’ Marèl van Veen

Jeugddienst ‘Jeugd in dienst’

20 september 2020 om 20:53 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

In de Gereformeerde Kerk aan de Hoofdstraat in Voorthuizen wordt op zondag 27 september 2020 om 19.00 uur weer een jeugddienst gehouden. Het thema is deze keer ‘Jeugd in dienst’.

‘Voor deze jeugddienst hebben we de handen ineengeslagen met LEF (catechese), Tienerkerk en ds. Mark Boersma’, zegt de jeugddienstcommissie. ‘Mark Boersma is vanuit zijn functie als legerpredikant betrokken geweest bij de soldatenkerk. Inmiddels bestaat dit niet meer, maar we vonden het wel een mooi thema voor onze jeugddienst. Tijdens de jeugddienst gaan we verder in op het thema en tussendoor zingen we vele bekende liederen.’

We zien je graag de 27e van september in de kerk! De muzikale begeleiding wordt verzorgd door onze eigen band “Together” en ds. Mark Boersma is de voorganger.

Als je deze dienst wilt bijwonen, moet je je daarvoor aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar reserveren@gk-voorthuizen.nl. Tot uiterlijk zaterdag 26 september 12:00 uur kun je je aanmelden voor de dienst. Zet in de mail de namen van de aanwezigen en welke zondag(en) je aanwezig wilt zijn. Je wordt ingedeeld en krijgt per mail bericht als je bij een dienst aanwezig kunt zijn. Als er te veel aanmeldingen zijn, wordt er geloot.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie