Anja en Henk-Jan
Anja en Henk-Jan Eigen foto

Afscheid Henk-Jan en Anja Brandsen van Coop Garderen

19 september 2020 om 15:05 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Garderen, 24-09-2020

Afgelopen mei was het 20 jaar geleden dat Henk-Jan en Anja Brandsen zijn begonnen in de toenmalige Meermarkt in Garderen. Na een overgang naar de Golff runnen ze nu alweer 10 jaar met veel enthousiasme de Coop. Inmiddels zijn ze beide de 60 gepasseerd, waardoor het tijd is om het stokje over te dragen aan een ander. Henk-Jan en Anja kunnen dan gaan genieten van hun pensioen.

Veel inwoners en vakantiegangers van Garderen hebben in de afgelopen jaren een goede band met Henk-Jan en Anja opgebouwd. Ondanks de soms drukke tijden, was er altijd gelegenheid voor een praatje en persoonlijke aandacht. Ze hebben hier ook altijd erg van genoten.

Een passend afscheid is dan ook zeker op zijn plaats, maar vanwege de maatregelen rondom de Coronacrisis zien ze de organisatie hiervan niet zitten. Hun dochters denken hier anders over en hebben toch wat georganiseerd.

Alle klanten en belangstellenden hebben vrijdagavond 25 september van 18:30 tot 20:30 uur de mogelijkheid om hen een denkbeeldige hand te drukken middels een zogenaamde ‘walk-thru’. Dit zal zijn in de Coop aan de Speulderweg 2 te Garderen.

We willen iedereen vragen een losse bloem mee te nemen om zo een gevarieerd boeket samen te stellen.

We hopen dat u hen met hetzelfde enthousiasme wil verrassen middels uw komst, om hen zo een onvergetelijke avond te bezorgen.   

Uiteraard zullen de voorschriften van het RIVM worden gehanteerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie