Summersale Kerkpleinmarkt

15 juli 2020 om 22:36 Evenementen Deel je nieuws

Tegen alle tradities in gaat de verkoop van de kerkpleinmarktcommissie dit jaar ook tijdens de zomerperiode gewoon door. In het verleden was er in juli en augustus weinig activiteit omdat alle tijd werd gebruikt ter voorbereiding van de jaarlijkse markt op de 1e zaterdag van september. Nu deze dit jaar niet door kan gaan, gaat de opslagschuur twee keer per maand (op de 1e en 3e zaterdag van de maand) weer open en wel van 09:00 tot 12:00 uur. 

Er zijn veel kinderboeken en spelletjes. Deze keer ook een voorraad gereedschap en een rek vol met kinderkleding. Voor elk wat wils dus !

Verder kunnen wij meedelen dat er op vrijdagavond 4 september van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdagmorgen van 09:00 tot 12:00 uur in gebouw Rehoboth een verkoping zal plaatsvinden van theologische boeken. Op dezelfde manier zoals we dat al een aantal jaren doen tijdens de Kerkpleinmarkt. Verder hebben we vanaf september nog wat andere activiteiten op het verkoopprogramma, dus houd de berichtgeving in deze krant op of Facebook goed in de gaten.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie