Snuffelmarkt Ichthuskerk

9 juli 2020 om 13:12 Evenementen Deel je nieuws

Snuffelmarkt Ichthuskerk

 

Nu wij door Corona in mei onze rommelmarkt niet konden houden, zijn we natuurlijk blijven zitten met de nodige spullen die al in onze opslagruimtes stonden.

We zijn van plan om hier toch het een en ander van aan de man te brengen. Deels gebeurt dit al via de Facebook pagina: Snuffelplezier Ichthuskerk en via Marktplaats.

Maar we hebben ook de nodige artikelen die niet zo gemakkelijk op die manier te verkopen zijn, zoals bijvoorbeeld boeken.

Daarom hebben we besloten om de komende weken op dinsdag en zaterdag, ’s morgens van 9.00 uur tot 12.00 uur in de nevenzalen van de kerk een Snuffelmarkt te organiseren. Uiteraard natuurlijk met inachtneming van de diverse maatregelen rondom Corona, zoals afstand houden, desinfectie, vaste looproutes en een beperkt aantal klanten tegelijkertijd binnen. Dit kan natuurlijk betekenen dat u als u komt even moet wachten voordat u binnen mag komen, maar we gaan ervan uit dat u daar begrip voor kunt opbrengen.

We gaan hiermee starten op zaterdag 11 juli a.s!

We hebben heel veel boeken, lekker om te lezen tijdens de komende vakantieperiode, er zijn nog wat spullen voor in de tuin of bij de caravan, speelgoed, kleding, elektrische apparaten, legpuzzels en nog zo het een en ander. Dit kan afhankelijk van de verkoop iedere keer ook wel een beetje anders zijn.

Helaas is het niet mogelijk om met een rolstoel naar binnen te komen. De instap bij de deur is daarvoor te hoog en bovendien kunnen veel rolstoelen niet door de paden manoeuvreren.  Met een rollator is het wel mogelijk.

Betalen is alleen contant mogelijk en liever niet met biljetten van meer dan € 20,--.

De meeste dagen zal ook de Wereldwinkel tegelijkertijd geopend zijn.

Tot ziens dus vanaf zaterdag 11 juli in de Ichtuskerk aan de Tromplaan 8 in Voorthuizen.

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie