Maaltijd Barneveld neemt de sleutel van de nieuwe auto in ontvangst uit handen van Autobedrijf de Bovenkamp.
Maaltijd Barneveld neemt de sleutel van de nieuwe auto in ontvangst uit handen van Autobedrijf de Bovenkamp. Maaltijd aan huis

Stichting “Maaltijd aan Huis” en Welzijn Barneveld hebben een nieuwe huisstijl ontwikkeld.

5 juli 2019 om 11:47 lokaal Deel je nieuws

BARNEVELD –‘Maaltijd aan Huis’ is de maaltijdservice in de gemeente Barneveld, een samenwerking tussen Stichting ‘Maaltijd aan Huis’ en Welzijn Barneveld. Om deze samenwerking kracht bij te zetten werd er een nieuwe, frisse en gezamenlijke huisstijl ontwikkeld en nam stichting ‘Maaltijd aan Huis’ vorige week de sleutel van de nieuwe auto in ontvangst uit handen van Autobedrijf de Bovenkamp.

Veertig jaar
Veertig jaar geleden werd de maaltijdvoorziening opgericht door de Hervormde Diaconie Barneveld, die de maaltijdvoorziening onderbracht in de Stichting ‘Maaltijd aan Huis’, een inmiddels gevestigde naam in Barneveld en omstreken. Zij verzorgen de maaltijdvoorziening voor mensen die door leeftijd, ziekte of handicap tijdelijk niet in staat zijn hun eigen warme maaltijd te bereiden. Stichting “Maaltijd aan Huis” verzorgt de maaltijdvoorziening in Barneveld dorp en de Glind, Welzijn Barneveld verzorgd de overige kernen in de gemeente Barneveld. Door de krachten te bundelen en verder samen te werken onder één naam kunnen klanten beter worden geholpen en kan er een stuk efficiënter worden gewerkt.

Nieuwe huisstijl
De samenwerking tussen beiden partijen wordt opgeluisterd met een compleet nieuwe uitstraling. Er is een nieuwe huisstijl ontwikkeld, die ook online is doorvertaald naar een frisse, nieuwe website. Daarmee hoopt Maaltijd aan Huis ook de komende periode weer veel klanten te kunnen voorzien van heerlijke maaltijden.

De maaltijdservice van Maaltijd aan Huis is uniek, omdat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen. Elke week wordt er een ander menu aangeboden en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd nog opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt men dagelijks zelf wat hij of zij wil eten.

Meer informatie
De service van Maaltijd aan Huis is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld. Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd voor henzelf of ouders kunnen bellen met 0342-404121.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie