E Ducato
E Ducato Nestrans

Emissieloze bezorging Barneveld en omgeving

29 september 2021 om 16:35 Maatschappelijk Deel je nieuws

Nestrans B.V. Is vandaag een pilot gestart met 1 bestelwagen van het type Fiat Ducato Electric. De resultaten worden door de fabrikant zorgvuldig geanalyseerd voor de verdere ontwikkeling van elektrische voertuigen.

Onlangs maakte Fiat bekend dit jaar te gaan starten met de volledige elektrische, emissieloze Ducato Electric op de markt te brengen. Nestrans B.V. zal de aankomende tijd gaan gebruiken om dagelijks in en rond Barneveld emissieloos pakketen te bezorgen.


Een volgende stap
De pilot met de elektrische Ducato is voor zowel Nestrans B.V. als voor Fiat van grote waarde. “Duurzaamheid is een belangrijk focuspunt voor ons en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kansen om hierin een volgende stap te maken,” aldus Han Nes, Algemeen directeur van Nestrans B.V. “De pilot zoals we die nu in en om Barneveld uitvoeren is voor waardevol om ervaring en kennis op te doen, ook voor de fabrikant. Deze ervaringen nemen zij mee in de verdere ontwikkeling. Het is mooi dat Nestrans B.V. daar een rol in kan spelen.”


Toekomst
Deze eerste test met de Ducato Electric, is voornamelijk gericht op binnenstedelijke bezorging. Daarna gaat de bestelbus terug naar Bakker Bedrijfswagen Barneveld, waar vervolgens alles wordt gemeten en gemonitord voor een optimale evaluatie en doorontwikkeling. Speciale aandacht gaat hierbij aanvullend uit naar de concrete ervaringen en meningen van klanten van Nestrans B.V.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie