de etalage tentoonstelling is dag en nacht corona-proof te bezoeken
de etalage tentoonstelling is dag en nacht corona-proof te bezoeken Julia Borsboom

Perspectief: nieuwe etalagetentoonstelling door St. Kunst Collectief Barneveld

25 februari 2021 om 14:09 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

In crisistijd brokkelen zekerheden af en voelen mensen zich onveilig. Perspectief ontbreekt. Iets om naar uit te kijken, iets om de dingen in de juiste proporties te kunnen zien en te doorgronden, een standpunt om te bepalen,  zicht te krijgen op goede ontwikkelingen. Kunstenaars hebben daar een eigen visie op. Zij kunnen dingen in beeld brengen die onzegbaar zijn.

De etalage van het Open Atelier/ Kunstuitleen Barneveld, waar stichting Kunst Collectief Barneveld sinds vorig jaar actief aan de weg timmert leent zich bij uitstek voor een opbeurende, interessante en inspirerende etalage-expositie waarin ‘Perspectief’ in zowel de letterlijke als figuurlijke betekenis een grote rol speelt. Deze tentoonstelling is corona-proof te bezichtigen in het centrum van Barneveld (voormalig pand van Cool Cat aan de Jan van Schaffelaarstraat) vanaf 23 februari a.s.  tot en met week 16.

Nu vanwege de lockdown de groepsexpositie ‘Aandacht voor Elkaar’ - ingericht op de bovenverdieping van het pand – niet open is voor bezoekers heeft het bestuur van St. Kunst Collectief Barneveld toch een manier gevonden om  beeldende kunst te tonen aan een groot publiek!

In het pand van het Open Atelier/ Kunstuitleen Barneveld was sinds januari een afscheidsetalage ingericht voor burgemeester Asje van Dijk. Dat was een succes: de burgemeester was erdoor geroerd en het leverde veel positieve reacties op. Nu is het weer tijd voor iets nieuws: expositie Perspectief

Deelnemende kunstenaars: Esther van Beek, Manuel Boonzaaijer, Julia Borsboom, Jan van den Brink, Henk Derksen, Ton van Dieën, Hanny van Ee, Yoke Ferwerda, Jan Hiensch, Davitha van de Kuilen, Thea Lagerweij, Geke van Maanen, Rypke van der Ploeg, Evert Schimmel, Joke Tolkamp, Wilma van den Top, Henk Jan Witteveen, Brigitte Veltman en Liesbeth Zethoven

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie