vlnr Niels Simon, Marco Druijff, Chris Simon, Tjitte Boersma, Gerard Liefting, Hendri van de Pol, Dirk en Florian Pater, René Hogeweg vieren gezamenlijk dat de staalconstructie staat.
vlnr Niels Simon, Marco Druijff, Chris Simon, Tjitte Boersma, Gerard Liefting, Hendri van de Pol, Dirk en Florian Pater, René Hogeweg vieren gezamenlijk dat de staalconstructie staat. Spirit

Bouw clubhuis Spirit vordert gestaag.

29 januari 2021 om 10:53 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan het verfraaien van het nieuwe korfbalcomplex aan de Jan de Jagerweg in Voorthuizen. De werkzaamheden aan de velden wachten op wat droger weer zodat de kunstgrasmat er in kan. Ondertussen gaat de bouw van het clubhuis gestaag verder. Afgelopen vrijdag vierde het kernteam van Spirit dat met de lokale aannemers die het werk uitvoeren. Onder leiding van Bouwbedrijf D.Pater &Zn werken Liefting Elektrotechniek, Installatiebedrijf Chr. Simon en 4D Staal en Montage gezamenlijk aan de bouw. Spirit zoekt waar mogelijk lokale ondernemers als toeleveranciers en in de loop van de tijd zullen er nog een aantal Voorthuizenaren hun steentje gaan bijdragen. Als alles volgens de planning verloopt is het hele complex klaar voor de Pasen. Het is te hopen dat dan in ieder geval de jeugd weer aan het korfballen is. Zij missen nu behalve de sportieve prestaties ook het sociale contact met teamgenoten en trainers. Ze staan, om het zo maar te zeggen, te trappelen langs de zijlijn om het veld straks weer op te stormen. 

Inmiddels heeft de binnenkant van de sporthal ook een opknapbeurt gehad en is het "appeltjesgroen" vervangen door het Spirit-blauw!  Als straks ook de buitenkant van de hal mooi bekleed is met het hout zoals de planning is, ligt er een schitterend korfbalcomplex waarop we allemaal trots kunnen zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie