Toon Hermans Salon Barneveld
Toon Hermans Salon Barneveld Linda van Veldhuizen

Ben jij ook een lichtpuntje?

26 januari 2021 om 14:26 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op donderdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Toon Hermans Salon Barneveld, het inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten besteedt deze dag aandacht hieraan.

In de afgelopen jaren konden we dat doen door bijvoorbeeld doorgeefrozen uit te delen in het dorp, mensen konden een kaarsje komen branden en kennis maken met het inloophuis.

Vanwege corona is dat dit jaar niet mogelijk. Om deze dag toch onder de aandacht te brengen hebben we daar het volgende op bedacht. Alle gasten en vrijwilligers hebben een kaart van Toon Hermans Salon ontvangen. In deze kaart zit een kleine attentie in de vorm van het lintje van Wereldkankerdag. We nodigen al onze gasten en vrijwilligers uit om dat lintje te dragen op donderdag 4 februari. Uit solidariteit en om iedereen die te maken heeft met kanker een hart onder de riem te steken.

Daarnaast nodigen we iedereen uit om een deze dag een lichtpuntje te zijn. Dit word je door een kaars te branden tussen 18.00u en 20.00u. Je maakt er een foto van en stuurt deze door naar al je Whatsapp-contacten, door het op je Facebookpagina te plaatsen en je foto te delen op de pagina van @Toon Hermans Salon Barneveld, Inloophuis. Hierbij nodig je de ontvanger uit om ook een lichtpuntje te worden.

Als je geen Facebook hebt, kun je je foto doorsturen naar 06 – 22 44 31 85 of coordinator@thsbarneveld.nl. Wij zorgen dan dat je foto wordt geplaatst op onze pagina. Ben jij ook een lichtpuntje?

#4februari #Wereldkankerdag #Hartonderderiem#Lichtpuntje

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie