AutoFirst
AutoFirst Gernant Kleijer

AutoFirst Kleijer gaat families verrassen met kerstpakkettenactie

8 december 2020 om 12:08 Zakelijk Deel je nieuws

#FamilyFirst

AutoFirst Kleijer gaat families verrassen met kerstpakkettenactie.

‘’We wilden wat doen voor iedereen in onze omgeving. Gezinnen verrassen met een klein gebaar en ze een extra fijne kerst bezorgen.”

Gernant Kleijer van AutoFirst Kleijer wil met de aankomende feestdagen in zicht, iets doen voor iedereen in de omgeving van Voorthuizen. Vanaf maandag 7 december kan iedereen zichzelf of een ander gezin nomineren voor een #FamilyFirst kerstpakket vol lekkers.

Uitdagende klus: 250 pakketten bezorgen

In de week voor kerst bezorgt het autobedrijf samen met zijn AutoFirst collega-garagebedrijven meer dan 250 kerstpakketten door het hele land. Een uitdagende klus tijdens de toch al drukke decembermaand. Gernant Kleijer: “Al mijn collega’s zijn enorm enthousiast, erg mooi om te zien. Én we zijn op tijd begonnen met het treffen van de voorbereidingen voor deze enorm bezorgklus. In september hebben we de eerste contacten gelegd met een kerstpakkettenleverancier. Samen met alle AutoFirst garages in Nederland stelden we het kerstpakket samen en heeft ieder pakket dus ook harstikke veel lekkernijen en wat AutoFirst-gadgets voor in de auto. Het is een echt verwenpakket geworden.”

Hoe werkt de actie?

Op de Facebookpagina van AutoFirst Kleijer is vanaf maandag 7 december de oproep om jezelf of een ander gezin te nomineren, te vinden. Dat doe je door een reactie in te sturen onder het bericht. Het team van AutoFirst verloot onder alle inzendingen op vrijdag 11 december alle winnaars die het #FamilyFirst kerstpakket thuisbezorgd krijgen.

Wie kan meedoen?

Moet je al klant zijn van AutoFirst om mee te kunnen doen aan de actie? ‘’Nee, zeker niet,’’ geeft Gernant Kleijer aan. ‘’We willen wat doen voor iedereen in onze omgeving. Gezinnen verrassen. Dus kom je onze oproep tegen op Facebook? Tag jezelf of een ander, en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars.’’

De actie #FamilyFirst is vanaf 7 december te vinden op de Facebookpagina van AutoFirst Kleijer:  https://www.facebook.com/autobedrijfKleijer

www.Autofirst-Kleijer.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie